Skip to content

Potrivit S.U.A.

Brand care ne place: Â RMS Beauty Image zoom Dacă ați auzit de RMS Beauty „care a fost fondată de fosta artistă de machiaj Rose-Marie Swift”, este probabil datorită produselor populare ale mărcii Lip2Cheek, care oferă o culoare vibrantă, de lungă durată, atât pentru buze, cât și pentru obraji. Dar este „Un” Cover-up (36 dolari; amazon.com) care ne-a câștigat inima.

Acest disimulator acoperă perfect imperfecțiunile, dar este încă suficient de ușor pentru ca impecabilitatea ta să pară naturală, nu falsă. RELATED: 8 pași spre piele cu aspect mai tânăr Marcă ne place: Herbivore Botanicals Zoom imagine Fidel numelui său, acest brand este bazat pe plante, iar produsele vin arome intoxicante.

De la uleiul de față până la șlefuirea corpului, Herbivore Botanicals are o varietate de formule originale ambalate în sticle frumoase pe care doriți să le lăsați pe afișaj. Pentru valurile de plajă care nu sunt crocante (și au miros de piñada colada), ne bazăm pe Mist Mist (16 dolari; amazon.com), care conține nucă de nucă de cocos și sare de mare.

Marca care ne place: Cocovit Zoom de imagine Cu multele sale utilizări ca naturale crema de hidratare pentru piele, buze și păr, uleiul de nucă de cocos are un moment de frumusețe mare în acest moment. Diferența dintre uleiul de Cocovit (38 dolari; anthropologie.com) și alte mărci pe care le puteți găsi la magazinul dvs. local este că îl produc fără căldură.

Aceasta înseamnă că produsul finit este 100% pur și ambalat cu substanțe nutritive benefice care se pot pierde atunci când se utilizează căldură. Ne place să folosim uleiul de pe fața noastră pentru a îndepărta machiajul sau să-l lucrăm prin fire sub formă de mască hrănitoare.

RELATED: 14 ​​Ways to Age in Reverse Britney Spears conduce o clasă Spin în Vegas pentru Caritate Douăzeci și cinci de fani norocoși vor ajunge să călărească cu vedeta pop, iar toate încasările beneficiază de copii cu cancer. De Julia Naftulin 23 septembrie 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Britney Spears poate fi cunoscută pentru legendele sale mișcări de dans, dar cântăreața este takin mergeți la un sport nou și este pentru o cauză foarte bună.

Spears a anunțat că va găzdui un eveniment de caritate pentru ciclism în interior, luna viitoare, la XCYCLE, în Las Vegas; 25 de fani norocoși vor avea șansa de a se învârti cu ea, la o playlist pe care vedeta pop a conceput-o singură (în mod natural). Totuși, una dintre cele mai râvnite biciclete va avea mai mult decât statutul de superfan: Participanții trebuie să achiziționeze unul dintre cele trei pachete de sponsorizare, care variază între 10.000 și 50.000 USD.https://harmoniqhealth.com/ro/

Toate încasările de la eveniment vor veni în ajutorul copiilor care se luptă cu cancerul. “Făcând această plimbare de caritate cu prietenii mei de la XCYCLE este o modalitate plină de satisfacție și distracție de a strânge bani pentru Fundația Canceră pentru Copilă Nevada, o organizație uimitoare care sprijină copiii și familiile lor aflate în nevoie”, a spus Spears într-un comunicat, potrivit People. Nu este prima dată când Spears a condus o clasă de exerciții pentru fanii ei.

Cântăreața împărtășește frecvent rutine pe care le-a coregraf cu tineri dansatori aspiranți pe Instagram. Dacă clasa ei de învârtire seamănă cu acele videoclipuri optimiste, colegii săi bicicliști sunt la o distracție. Cum să faceți o prânz cu ridicarea brațelor Slăbiți și a face sângele să circule.

23 septembrie 2016 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Așezați-vă (în tren sau avion, într-o mașină sau chiar la birou) poate provoca dureri musculare și articulații rigide. Slăbiți și obțineți sângele care circulă cu acest exercițiu.

Îți va întinde șoldurile, îți va deschide pieptul și va tonifia și va prelungi partea inferioară și superioară a corpului. Urmărește videoclipul pentru a vedea expertul în fitness, Lauren Williams, să demonstreze cum poți face toate astea cu o singură mișcare. Zoom imagine RELATAT: Cum să faci un prânz perfect Nu ai timp să te uiți?

Citiți transcrierea completă: stați cu picioarele împreună și întindeți piciorul drept până la întoarcere. Apoi, ridicați ambele brațe drept în sus în aer. Reveniți la poziția dvs. de început și repetați acești pași pe celălalt picior.

Mișcarea săptămânii: atingerea picioarelor cu burtă scăzută Este perfectă pentru cizelarea abdominalelor inferioare. De Kristine Thomason 04 aprilie 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Vrei să înveți o mișcare care va cizela total abs inferioare?

Ce zici de unul pe care îl poți face oricând, oriunde? Introducerea atingerii piciorului cu burta scăzută – un exercițiu simplu, dar eficient, care strânge și tonifică miezul. Aflați cum puteți să executați această mișcare de consolidare cu ajutorul expertului în sănătate rezident în sănătate, Kristin McGee.

RELATATE: 4 variații de scânduri Ab-sculpting Iată cum se face: întindeți-vă pe spate cu mâinile în spatele capului, genunchii aplecați la 90 de grade. Inhalezi în timp ce ridici umerii pentru a se crăpa; țineți timp de 3-5 secunde.

Extindeți-vă picioarele la 45 de grade și țineți timp de 3-5 secunde. Acesta este un singur reprezentant. Faceți 10-15 repetări și vizați 2 seturi. Sfat pentru antrenor: Concentrați-vă să vă contractați abs-urile și să vă mențineți spatele plat pe sol.

Faceți cunoștință cu Kristin McGee la Weekendul Wellness Total Health în stațiunea Canyon Ranch, 22-24 aprilie. Pentru detalii, accesați Health.com/TotalWellness.

5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată (sau de a face) unei persoane mici Un New Yorker de 22 de ani, cu nanism, a înregistrat video în secret modul în care oamenii l-au tratat o zi. Rezultatele au fost îngrozitoare.

De Rachel Swalin 21 august 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează [youtube] Toți par a fi fascinați de nanism, starea care are ca rezultat o statură scurtă. Exemplu: realitatea arată Little People, Big World (care urmează familia Roloff pe TLC), The Little Couple (un alt spectacol TLC care urmează un cuplu cu nanism) și Little Women: LA (o serie de documente Lifetime aproximativ șase) femei cu nanism care trăiesc în Los Angeles).

Mulțumită unui singur om, oricine poate vedea cât de dureros, nepoliticos și pur și simplu enervant este faptul că fascinația poate fi pentru persoanele care au de fapt această afecțiune. Folosind o cameră ascunsă, Jonathan Novick, în vârstă de 22 de ani, și-a înregistrat recent întâlnirile într-o zi obișnuită în New York și și-a încărcat documentarul „Nu te uita jos pe mine” pe YouTube.

Cu peste 1,6 milioane de vizualizări, videoclipul a atras atenția – și pentru un motiv întemeiat. Într-o singură zi, Novick a surprins mai multe persoane care i-au scos fotografii cu telefonul mobil și a înregistrat și mai multe persoane făcând comentarii nepoliticoase și insensibile – unele drept la fața lui. „Poate deveni o rutină într-un mod în care începi să trăiești cu asta”, spune Gary Arnold, președintele Micilor Oameni din America. “Ceea ce a făcut Jonathan a fost atât de fain, pentru că arată altor oameni cu nanism, acesta este un lucru cu care nu ar trebui să trăiești.” În cazul în care nu puteți spune din videoclip, iată ce NU trebuie să faceți în jurul oamenilor mici: Nu folosiți cuvântul „M” Unii preferă termenul „persoană mică”, în timp ce alții ar prefera să folosească cuvântul „pitic”, dar ambele sunt considerate în general inofensive.

Unul cuvânt pe care nu trebuie să-l folosești niciodată: midget. După cum menționează Jonathan în videoclip, este ofensiv și inexact. Cuvântul se remarcă de fapt în zilele spectacolelor secundare din anii 1800, când a fost folosit pentru a se referi la interpreți cu statui scurte pentru distracții publice, potrivit Little People of America.

Deci, indiferent de modul în care îl folosiți, „midgetul” va fi întotdeauna în natură derogativ. Nu tratați oamenii mici ca obiectele. Oamenii tind să uite că piticii sunt, știți, ființe umane reale. „Două persoane ar putea fi lângă un pitic și să facă comentarii la distanță de auz, ca și cum ar privi un animal din grădina zoologică”, spune Arnold.

De asemenea, ar trebui să fiți atenți la modul în care vă adresați unei persoane cu nanism. Spuneți că sunteți la un prânz de afaceri: probabil că nu l-ați aprecia dacă clientul dvs. l-ar fi întrebat pe colegul dvs. ce doriți să comandați, mai degrabă decât să vă solicite direct. Deci, dacă te vei găsi vreodată la o masă cu un pitic, nici nu ar trebui să-i faci asta sau lui. Aceasta este o întâmplare comună, spune Arnold.

Evitați să acționați ca și cum nu se pot descurca singuri sau să ia propriile decizii. Nu presupuneți că toți piticii sunt aceiași În videoclip, un străin l-a comparat pe Jonathan cu Zach Roloff, care joacă în reality show-ul TLC Little People, Big World.

Lucrul este doar pentru că sunt amândoi mici de statură nu înseamnă că sunt aceeași persoană. “La fel ca în majoritatea minorităților, oamenii tind să asocieze unul dintre noi cu restul”, spune Arnold. În plus, există mai mult de un tip de nanism. La fel ca Arnold, atât Jonathan, cât și Zach au achondroplazie, care este unul dintre cele mai frecvente tipuri și se caracterizează printr-un trunchi de dimensiuni medii, brațe și picioare scurte, degete scurte și un cap mare. Cu toate acestea, există mai mult de 200 de tipuri de nanism.

Este posibil ca unii oameni să nu primească niciodată un diagnostic definitiv, potrivit Micilor Oameni din America. Linie de fund: fiecare persoană mică este unică, la fel ca toată lumea. Nu faceți fotografii fără să întrebați în videoclipul lui Jonathan, străini de pe stradă și dintr-o stație de metrou au făcut fotografii în mod întâmplător pe telefoanele lor în timp ce se apropiau.

Cu siguranță nu ți-ar plăcea să te faci fotografii aleatorii pe stradă, așa că cel mai bine este să eviți să le faci altora doar pentru că sunt mici. (Sau din orice alt motiv.) „Când ajungeți la inima motivului pentru care poza este făcută, probabil că nu este pentru cele mai bune intenții”, spune Arnold. Și să știi că uneori să ceri să faci o poză cu o persoană mică poate fi și ofensator. “Dacă cineva nu-mi poate da un răspuns rezonabil, atunci refuz”, spune el.

Nu striga lucrurile la camera secretă a lui Jonathan a înregistrat străini care striga „chestii scurte” și „mic mititel” de departe. „Este de înțeles dacă oamenii sunt curioși, dar a striga lucrurile pare doar intenționat vindicător”, spune Arnold. O idee mai bună: puneți întrebări.

La sfârșitul zilei, conversația cu o persoană mică despre starea lor în mod direct va trece mult mai bine decât să cheme lucrurile la ele. Mai bine, este posibil să înveți doar ceva nou pe care nu îl știați până acum.

Cele mai bune și mai rău orașe din SUA pentru călăritul cu bicicleta Biking este noul mod de transport fierbinte, potrivit revistei Bicycling, care tocmai a lansat lista sa din 2014 a celor 50 de orașe cele mai prietenoase cu bicicleta din America. Iată locurile care au ieșit de sus.

De Carolyn Cakir 08 septembrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Mai multe persoane schimbă viteza. Ciclismul este noul mod de transport fierbinte, potrivit revistei Bicycling, care tocmai a lansat lista sa din 2014 cu cele mai multe 50 de orașe cele mai prietenoase cu bicicleta din America.

Ciclismul este în creștere chiar și în locuri pe care poate nu vă așteptați (citiți: în afara enclavilor hipster precum Portland și San Francisco). New York City a ocupat primul loc în acest an, fiind un salt de pe locul 7 în 2012. Potrivit S.U.A.

Biroul de recensământ, mii de oameni din Big Apple aleg o combinație de biciclete și mijloace de transport în comun pentru drumurile zilnice. (Programul de partajare Citi Bike de anul trecut și extinderea agresivă a benzilor pentru biciclete au ajutat probabil acolo.) Chicago și Minneapolis au ajuns pe locul doi și, respectiv, al treilea. Clasamentul se bazează pe statistici cheie precum cantitatea de piste pentru biciclete sau trasee pe mile pătrate, numărul de persoane pe acțiuni de biciclete și un scor de siguranță.

RELATED: Bike Your Way spre un corp mai bun Deci, cine este în partea de jos a listei? Ciclismul a numit comitatul Suffolk, Long Island, drept cel mai prost loc din America pentru bicicliști. Suffolk este clasat în mod regulat drept unul dintre cele mai periculoase locuri pentru bicicliștii din țară.

Se pare că, în timp ce populațiile urbane au prioritat ciclismul, suburbiile din jur, precum Suffolk, nu au aceleași resurse și entuziasm pentru ciclism. Este ironic că Suffolk, cel mai rău oraș (er, județ), se află la doar 40 de mile est de New York, cel mai bun oraș nou încununat. Indiferent unde locuiești, mersul cu bicicleta poate fi un mod convenabil de a te ocoli. Bonus: poate torcia 500 de calorii pe oră. Ești gata să lovești drumul?

Consultați ghidul nostru cu privire la modul de a începe bicicleta. Aceasta este ultima voastră șansă de a obține Waterpik Flosser cu 11.000 de recenzii Amazon de 5 stele cu 50% reducere Cel mai bine vândut fir de apă este grav marcat pentru Amazon Prime Day, dar afacerea se încheie în această seară. De Kathleen Felton și Chelsey Hamilton 16 iulie 2018 Fiecare produs oferit a fost selectat și revizuit în mod independent de echipa noastră editorială.